Täytyy sanoa, että välillä vaimon kanssa menee paremmin, mitä rakasteluun tulee. Mutta kuten todettu, seikkailuille on monia syitä, eikä puute ole niistä suinkaan ainoa.

Vaimo oli viikonlopun taas matkoilla, joten pyörittelin erään naisen numeron. Tämän naisen olin tavannut sinkkuaikoinani. Hän on yli 40v, ei kovin viehättävä, mutta hänen kanssaan oli mukava jutella ja siemailla viiniä. Seksistä oli vihjailevasti puhetta, mutta vain niin kiltisti kuin tuollaisen eronneen pullantuoksuisen kotiäidin kanssa on mahdollista. Itse asiassa näimme siis kahdesti ja tapaamisten väillä oli yli vuosi väliä. Ja nyt aikaa oli taas vierähtänyt yli vuosi.

Jouduin vääntämään ja kääntämään, että sain tapaamisen aikaiseksi, vaikka olimme pohjustaneet tätä sähköpostein. Tilannetta ei helpottanut se, että nainen kait tiesi, mitä mulla on mielessä, koska oltiin vihjailtu kuitenkin seksiasioita.

Hän suostui kuitenkin tulemaan, ja minä hain hänet. Naisten tavarat kodissamme eivät haitanneet, kun sanoin, että täällä muuten asuu kämppiksen tyttöystävä ja he ovat matkoilla, ja tuohon yhteen huoneeseen ei sovi mennä.

Sillä hetkellä, kun astelimme sisään, minulle tuli todella kolkko tunne! Kiinnijäämisen pelko kasvoi, vaikka kaupungilla naisia iskiessä on paljon suurempi riski narahtaa tuhansien silmien katsellessa, kuin kotona suljettujen ovien takana. Muutenkin tuntui henkisesti painostavalta, että vieras nainen oli kotonamme. En osannut sovittaa kodin henkeä ja pettämistä enää yhteen.

Noh, viini sai karistaa moiset tuntemukset olkapäiltä. Meillä sujui juttu tosi hyvin - taas! Hitto, että voi olla antoisaa keskustella vanhemman naisen kanssa. Huvittavaa oli, että naisen ex-aviomies oli edelleen hänen elämässään erittäin vahvasti. Jutut olivat pitkälle samoja, mitä silloin yli vuosi sitten - ja kolme vuotta sitten.

Kosketeltiin siinä.

- Näyttäisitkö mitä sulla on täällä alla?

Nainen teki työtä käskettyä ja alkoi riisuutua. Isot rinnat ja tätimäiset mutta kauniit alusvaatteet alkoivat tehdä tehtäväänsä. Vaikken hyvällä tahdollakaan kyennyt ko naista kauniiksi sanomaan, kiihotti tilanne, naisen ikä ja suuret rinnat silti. Kypsän naisen kuoren alta paljastui kuitenkin ynähtelevä ja ujo teinityttö.

Olisin ottanut hänet siinä olkkarissa, mutta hän pyysi päästä vuoteeseen - meidän aviovuoteeseemme. Ei auttanut kuin suostua. Naisella oli kärsivä ilme, kun talutin hänet makuukamariin - siis kärsivä ilme kiihottumisesta. 

Sain yllättyä. Nainen ei ollut mikään lahna, vaikka vaikutti niin ujolta.

- Ei ks ole kiva, kun nainen tekee välillä, eikä miehen tarvitse hoitaa kaikkea?

Totta totisesti! Hän luki ajatukseni. Niin monien nuorten naisten kanssa olin joutunut kokemaan sen, että mies on se joka tekee ja nainen vain makaa. Kyllä pidän naisen käsittelemisestä, mutta haluaisin että suhdanne menisi fifty-fifty. Jopa vaimoni kanssa sai välillä tapella, että hän ottaisi itsekin ohjaksia.

Aaah.. nautin todella kivasta suihinotosta. Nainen tuli myös päälleni ratsastamaan avauksena, mikä on aina mieleeni. Hän oli todella kiihottunut. Jossain vaiheessa hän pyysi minua tekemään hänelle "jotain". Nuolin sitten häntä, vaikka nyt jälkikäteen kaduttaa, koska ei ollut siinä välissä suuseksiliinaa, halkaistua kondomia tai muuta ehkäisyä. Olen yleensä näistä tarkka. Nainen sai monta kertaa.

Kysyin, pitikö hän peppuseksistä ja vastaus kuului, että "joo, aina". Minulla lerpahti ainakin kahdesti session aikana, mutta aina hän sai minut imettyä ylös, kun katselin isoja rintoja ja kuvittelin olevani vanhemman tädin hyväksikäytettävänä puoliväkisin (puoliväkinäistä se henkisesti olikin).

- Nyt mä haluun sut...

Se oli naisen tapa sanoa, että peppuun pliis. Ei tarvinnut kahdesti käskeä, vaan ponnahdin suikkarista hänen taakseen ja aloin tunkea hermostuksesta nyt jälleen puolipehmeää kaluani naisen ryppyreikään. Eihän se meinannut mennä puolikovana. Kuvittelin kuitenkin, että hei se on perse - just sitä mistä tykkään.

Kalu upposi takapuoleen, joka puristi sen jälleen juhlakuntoon todella kivasti. Puhelin rivoja tädille, mutta hän ei osannut moiseen vastata - ujo lastentarhan ope kun suustaan oli. Nainen todella nautti ja voihki.

- Mä haluun sut, joo pane mua.

Kiihdytin tahtia. Vaikka peppu ei ollut yhtään sen tyyppinen, mistä pidän; pienehkö peppu muuten pyöreässä vartalossa; niin takaa päin yhdistelmä näytti ihan kiihottavalta ja peppu pyöristyi edessäni. Laukesin ja kullini nytkähdellessä nainen puhkesi mouruamaan ja hän tärisi kauttaaltaan.

Kokemus oli opettavainen. Olen oppinut, että mitä enemmän keskityn omaan nautintooni enkä häpeile sitä, sitä enemmän naiset saavat kiksejä laukeamisestani.

Menimme olkkariin ja minua alkoi panettaa uudestaan. En kuitenkaan halunnut enää tätä mammaa vaan keskityimme ryyppäämään. Minun oli alunperin pitänyt viedä mamma takaisin kotiinkin, mutta enhän enää voinut. Onneksi hänellä oli ystävä kaupungilla, joka oli hänelle palveluksen velkaa ja se kyyti onnistui sitten sitä kautta.

Heh, jälkinäytös oli kuitenkin edessä. Painelin nimittäin saaneen näköisenä lähibaariin taas. Ei siellä sen kummempaa sattunut, mutta taas yksi vanhempi nainen bongasi minut tanssilattialta. Kun kävelin ohi, häne kääntyi katsomaan ja niskat menivät kuin pöllöllä. Hän sanoi, että olen aivan ihana (mikä siinä on, että sanotaan aina että "aivan ihana". Tämä on varmaan kolmas, joka näitä sanoja käytti). Kysyi mukaansa tupakalle ja sanoin tulevani pian. Menin kuitenkin juttelemaan Minnalle ja jatkoin siitä, mihin olimme jääneet viimeksi.