Heheeeee... pelasin Jonnaa oikein kunnolla texting gamellä. Pidin päivän pari taukoa ennen kuin vastailin hänen viesteihinsä ja hän noteerasi sen avoimesti. Kerroin seikkailuvietistäni ja että lähdempä tästä Köpikseen lämpimikseni. Se aiheutti hämmästystä ja ihailua.

Halusin tavata Jonnaa uudestaan. Onneksi minulla on luottomies, hyvä ystävä, joka ymmärtää miehen mielenliikkeet.

Kerroin hänelle suunnitelmani ja lähdimme kaupunkiin.
Tekstarit lentelivät Jonnan kanssa ja menin noutamaan häntä. Hän itseasiassa olisi tullut kaverinsa kanssa mutta hienovaraisen vitsikkäästi osoitin hänen olevan pelkuri. Sitten hänen kaverinsa "yllättäen perui" tulonsa.  Hahaa.. no minullapa olikin ystävä takataskussa.

Menimme mukamas kantabaariini (kerran olin siellä ollut aiemmin) ja muka vahingossa tapasimme ystäväni. Tarkoituksemme oli mennä keikalle, mutta se olikin loppuunmyyty.

Suuntasimme sitten sinne yökerhoon, jossa taannoin vietin uuden vuoden aattoa. Tanssimme. Nostin Jonnan ylös ilmoihin.

 - Mä menin ihan sekasin tuosta.

No se oli tarkoituksenikin! Teimme lähtöä ja Jaana kertoi että hänellä oli paljon kokeisiin luettavaa edessään. 

Tein vielä lopputestin. Saatoin hänet kotiovelle autollani ja nousin autosta. Vaihdoimme pari sanaa.  Tulihan se sieltä! Hän kapsahti kaulaani ja toivotin hyvät yöt.

Wingmanini pelasi coolisti koko illan eikä välittänyt siitä että olin varattu. Illan jälkeen polttelimme tupakat ja hän totesi vain että pelaan vaarallista peliä. Sen tiedän itsekin.