Vihdoinkin. Sentään jotakin saa netinkin kautta aikaan.

Saman tapaiseen ilmoitukseen, kuin Jaanakin vastasi, vastasi nyt lukionsa päättänyt tyttö.

Monesti sitä jää nettituttujen kanssa viestittelemään pitkäksi aikaa ja sitten juttu vaan jotenkin lopahtaa eikä mistään tule mitään, mutta tämä kokemus viimeistään opetti minut, että jos jotakin on tapahtumassa, se todennäköisesti tapahtuu hyvin pian. 

Neitis vastasi ja sanoi ilmoitukseni olevan hyvä - ehkä liikaakin. Mailailimme ja ilmaisin tytölle suoraan, mistä pidän ihan sivulauseissa vain. Kerroin, että minusta on kohteliasta, jos tyttö ymmärtää ottaa suihin ensimmäisellä kerralla (WTF?).

Juttelimme parin päivän päästä ICQ:ssa ja koin voivani olla suurin piirtein oma itseni. Kiusoitella toki piti hieman (ei seksimielssä vaan muuten piikitellä). Puhuimme oikeastaan kaikenlaista ja tyttö tilitti pitkät pätkät exästään, josta oli vastikään eronnut. 
 

Vein juttua hienovaraisesti ja leikillisen fiksusti seksuaalisempaan suuntaan. Miksen? Se tehosi hämmästyttävän hyvin tähän todella jopa ylioppilaaksi älykkääseen, kokeneeseen tyttöön. Opimpa taas, ettei älykkyys tarkoita sitä, että olisi seksin suhteen jotenkin estoton tai yltiökonservatiivinen.

Kello lähenteli puoltayötä. Fiilis oli käsinkosketeltava. Päädyimme siihen, että koko jutun kruunaisi nyt tapaaminen. 

Ajoin siis hänen luokseen. Juttelimme niitä näitä ja poltimme seurustelutupakat. Juttelumme ja ikäeromme ansiosta minulla ei ollut juurikaan ongelmia tarttua häntä kädestä ja tehdä 60 years of challenge hand carress.

Menimme sylikkäin ja tapahtui jotain maagista - tunsin itseni lukiolaiseksi jälleen... Aivan kuin ensiseurustelussani huulemme painautuivat yhteen ja tunsin laukeavaa jännitystä, kiihkoa, älynystyröiden herpaantumista ja kaikkea sellaista. Olimme kuin teinit ja jopa dry-humppasimme sohvalla farkut jalassa. Voi miten ihanaa.

Olisin halunnut siinä sohvalla, mutta tyttö halusi minut kaksionsa sänkykamariin. Vaatteet lähtivät ja arvelin tietäväni, mitä on tulossa. 

Tyttö muisti "kotiläksyt". Hän otti suihin kuin pro. Tämä oli taas erilainen suihinotto kuten Liftarinkin tapauksessa. Yleensä stimuloivat penistä painamalla huuliaan alas (mikä on parasta) mutta tämä Lukiotyttöpä tekikin saman alhaalta ylös. Hän tehosti liikettä käsillä. Itseasiassa tekniikka ei ollut paras mahdollinen minun makuuni, mutta nautin täysin siemauksin uutuudesta.

Laukesin suoraan hänen suuhunsa. Meikatut kasvot katsoivat ujosti poispäin ja virne karehti yhteen painautuneilta huulilta. Lukiolaistyttö nielaisi - kummankaan sanomatta sanaakaan. Olin jo tyydytetty.

Juttelimme seksikokemuksista. Kiehtoutuneena kokemuksistani Karitan kanssa ja epävarmuudestani käsin kerroin, miten joidenkin kanssa kolahtaa ja joidenkin ei, miten jotkut (kuten Karita) kastelevat joka paikan kiihkoissaan ja haluavat sitä vielä perseeseen, ja joidenkin kanssa (kuten vaimoni) orgasmi on lähes täysin muttei kokonaan tavoittamaton haave.

- Voi vitsit, mä haluaisin osata sQuIRtTaa!!

Lukiotytön ilme kirkastui kokemuksistani Karitan kanssa. Kerroin hänelle, että kyllä hän sen vielä oppii :D. Olihan Karita sentään jo nelikymppinen ja Lukiolaistyttö vasta 19-vuotias.

Seisokkini alkoi uuden nousun, ja hän tuli ratsastamaan päälläni saatuamme kondomin ylleni (jep, tästä olin taas tarkka). 

Mietin siinä, että mikä vittu kyrvässäni on vialla (kirjaimellisesti), sillä kaikki muut naiset paitsi vaimoni vikisevät ja voihkivat sen pauloissa. Tämäkin Lukiolaistyttö näytti saavan munaa kuin viimeistä päivää siinä missä oma kultani vain hymähtää väkinäisesti!!!   

Hän halusi vielä takaapäin. Olin olettanut hänen puheistaan että myös peppuseksi maistui, mutta tällä kertaa sitä ei herunut kun kysyin "onko väliä kumpaan". Okei ehkä olin liian mamo tehdessäni aloitteen. Nain häntä kuitenkin hetkisen ja voi että miten oli ihanaa nähdä 19-vuotias kimma - tai oikeastaan kuulla hänen nautintonsa.

- Tuntuu tosi hyvälle...

Valitettavasti kävi klassisesti, eli hän oli hivenen liian hoikka makuuni (vaikka ei tosiaan laiha). Ja koska olin jo tyydytetty, kaluni lopahti (Buuuuu!!!! alfa-urospisteeni nollautuivat).

- Tiedätkö mistä todella pidän?

- No

- Siitä, että mua nuollaan!

Kiinnostava fakta. Mutta minulla oli nyt kiire kotiin. Halusin jättää täkyn seuraavaa kertaa varten.

- Olisit sanonut sen heti. Mutta ensikerralla sitten.