Kun nainen sanoo, ettei hän kajoa varattuun, sitä ei pidä koskaan uskoa! On täysin kiinni siitä, millaisen tunnelman saat aikaan, alkaako nainen kanssai vai ei - olitpa vapaa tai varattu!

Näin kävi Essin kanssa.

Juttelen useiden naisten kanssa netissä enkä jaksa enkä koe tarvetta kertoa heistä tässä blogissa. Itse asiassa vain pari tähän astisista blogissa kerrotuista tapauksista on edes ollut nettailun tulosta. Yksi kuitenkin on ollut viimeaikoinampi lupaavampi ylitse muiden, nimittäin Essi.

Tyttö luki profiilini nettideiteiltä ja oli koukussa omien sanojensa mukaan. Hän ihastui, eikä osannut raukka lukea pientä pränttiä, jossa selvästi kerroin eläväni nykyisessä statuksessani.

Nyt muutaman päivän olemme jutelleet mailitse ja hän on ollut aivan ihastunut. Se johtuu siitä, että kerrankin on ilmassa sitä paljon puhuttua kemiaa. Puhun sitä, mitä oikeasti olen, mutta toisaalta korostelen ja meikkaan parhaita puoliani kuten naisetkin tekevät.

Essi itki, kun hän luki kaluni koosta. Kerroin siitä sivulauseessa taiten lausutuin sanoin, ja se tehosi. Kalunihan ei ole mitä mahtavin, mutta se, miten toin sen ilmi oli tällä kertaa tehokasta.

Olemme jutelleet koirista, joita molemmilla on ollut, suhteista, seksistä, arvomaailmasta... kaikesta.

Kun Essi sai tietää, että olen varattu (luki itse pienen präntin) niin hän ilmoitti puhelimessa kunnioittavasti, ettei hän aio tavata minua. Hän on nyt kuitenkin jutellut minulle jo pari kertaa puhelimessa lähes tunnin verran. Aion jatkaa tätä linjaa ja aion tavata Essin. Mitään muuta en tosin tapaamiselta toivo kuin asioiden jakamista...