Essi on vuodattanut existään ja heidän kalujensa koosta ja huonosti kohtelemisistaan väsymiseen asti minulle. En tietenkään ole paljastanut, ettei minua kiinnosta. Tarinansa ovat tuttuja entuudestaan. Tyttö-olio tapaa poika-olion alla hopiaisen kuun, joka sitten räjähtää jostain täysin käsittämättömästä syystä.

Essin nettideitti-ilmoituksessa luki nimenomaan, että hän ei etsi seikkailijoita. Kuitenkin vastasin hänen ilmoitukseensa ja syyksi kerroin että "hän tykkäisi minusta kuitenkin". Se ärsytti Essiä, mutta samalla kiihotti (VELJENI, HERÄTKÄÄ!!!). Hän myös sanoi olevansa "kauhea" kun ajattelee näin....

Summa summarum: Naiset väittävät olevansa jotain, mitä haluaisivat olla, mitä eivät ole!

 

Nyt, muutaman sähköpostin perusteella hän sanoo, että allekirjoittaa väitteeni. Mailimme ovat olleet todella pitkiä. En yleensä enää nykyisin jaksa kirjoitella kenellekään.

Itse asiassa luulen, että Essin kanssa emme pääse puusta pitkään, mutta otan kuitenkin härkää sarvista! mitään en häviä....

Selvisi muutama yllätys! Nimittäin Essi onkin minua 10 vuotta vanhempi! Hänen ulkonäöstään ei voisi kuvitella. Hän näyttää kuvissa todella nuorelta. voihan olla, että kuvat ovat vanhoja, mutta uskon, että ovat tuoreita.