Nyt ei jaksa kirjoittaa kovin pitkästi vaikkakin ilta oli ... tapahtumarikas, etten sanoisi.

Vaimo on jälleen matkoillaan toisella paikkakunnalla, joten menin taas lähibaariin. Olin pukeutunut bleiseriin ja punaiseen paitaan. En kylläkään tarkoituksella vaikka vastikään julkaistun tutkimuksen mukaan naiset tuntevat seksuaalista vetoa punaisiin pukeutuneisiin miehiin.

En juonut, kuten en yleensäkään ja tilasin tiskiltä kahvin. Talo tarjosi. Wow, hyvä alku illalle.
Otin muutaman askelen kohti tuttua tanssilattiaa. Sitten alkoi tapahtua jotakin, mitä minulle ei vielä koskaan ole tapahtunut.

Minna seisoi tiskillä samassa paikassa kuin ennenkin, mutten kiinnittänyt häneen mitään huomiota.

"Moi, mitäs tänne?" 

Joku tummatukkainen, aaltohiuksinen ja ihan nätti tyttö puhutteli minua yhtäkkiä. Viimeksi minulle kävi näin laivan limudiskossa ala-asteen kuudennella.

"öö... ei mitään kummempia"
Jäädyin täysin ja hävetti.

Tummatukan vieressä seisoi punapää. Haastelin hänelle jotakin. Tyttö oli selvästi kiinnostunut, mutta erittäin ujo. Hän nauroi. Tummatukka liimaantui seuraan kiinni.

Ennen kuin ehdin lämmitellä tilannetta, ilmestyi jostakin ehkä noin 37-vuotias, kaunis, hoikka nainen ja tarrasi minuun kiinni. Seisoin keskellä räkälää seurassani kolme toisilleen vierasta naista, ja kaikki olivat minusta kiinnostuneita. Huhhuh!!! Tätäkö se pukeutuminen teettää?? Vai oliko kyseessä vain onnenkantamoinen? Ehkä.

Olen nyt oppinut jo pitämään vanhemmista naisista, joten huomioni kiinnittyi tähän 37-vuotiaaksi arvioimaani MILF:iin, Karitaan, joka aloitti haastattelun.

- Mitä sä juot?
- Ihan vaan kahvia.
- Et oo tosissas? Mä mietin, että tilaisinko lonkeron, mutta sano sä tilaanko kahvin!
- Tietysti tilaat kahvin

Karita kertoi kahvin kädessäni olleen hänelle se ärsyke, miksi hän tuli juttelemaan. Muistelin rutiinejani ja aloin kertoa hänelle taannoisesta matkastani Aasiaan.Nyt hän aloitti aivan uskomattomat puheet. Olihan hän toki aivan tuiterissa.

- Saanksmä ottaa sulta suihin?

Karita kumartui leikillisesti haaroväliini ja hamuili etumustani. Nostin hänet ylös

- Noh, noh...eipäs nyt sentään mennä ihan niin aasialaisiksi vielä.

Koitin pelata coolin jätkän roolia. Lock-innasin baaritiskille ja Karita tietysti liimaantui minuun edelleen kiinni.

- Multa saa erittäin hyvää anaaliseksiä.

Karita katsoi syvälle silmiini. Mieleeni tuli, että tämän täytyy olla piilokamera, tai sitten Karita on maksullinen nainen. 

- Ethän sä oo "ammattilainen"?

Karita kielsi olevansa prostituoitu. Kameroita ei näkynyt, joten huhhuh ... Kerroin pitäväni anaalista ja kaikesta muusta mahdollisesta. Karita kertoi olevansa pettynyt suomalaisten miesten mieltymyksiin ja kuulemma saavansa turkkilaisilta miehiltä toistuvasti melaa takapuoleensa aina kun halusi. Minä en ollut normaali suomalainen mies - ainakaan hänen mielestään, mitä ihmettelin.

Nojasin taaksepäin yrittäen näyttää mahdollisimman vähän kiinnostusta Karitaa kohtaan. Kaikki pelaaminen oli tässä vaiheessa kuitenkin aivan turhaa - tajuan sen nyt jälkikäteen. Karita oli valmista kauraa. 

Vedin Karitan puoleeni, että hän niittasi minut vasten tiskiä ja suutelin häntä. Karita ei säästellyt kieltä. Tupakkainen maku inhotti minua.

- Tuutsä tupakille.
- Joo, jos sä sanot "miau".

Karita teki työtä käskettyä ja päästi kiimaisen narttukissan mouruamisen suustaan. Painuimme kylmään ulkoilmaan tupakalle ja istuuduimme penkille. Tämä paskabaari on siitä outo, että siellä on jonkin sortin terassi vielä syksylläkin - katolla.

Koitin vieläkin pelata ja kaivoin lorupussistani "mansikkapelto"-leikin. Leikimme sen. Karitan vanhemmilla oli oikeastikin mansikkapelto, joten hän tiesi vähän ehkä liikaa mansikoista, mutten antanut sen häiritä. Mansikat olivat hänen mielestään raakoja, ja minä tulkitsin sen niin, että hän pitää siis nuorista miehistä. Sekös nauratti.

Karita hamuili haarojani suullaan siinä tupakkipaikalla, ja hänen kaverinsa tuli torumaan häntä. Minusta tuntui, että olin "the man" vaikkakin hävetti hieman - mitä jos joku tuttu näkisi? Ei helvetti - minähän olen ATM. Mistä tämä kohtelu tulee? Karita oli kait nymfomaani... mutta olisihan baarissa ollut komeita korstoja muitakin. Hän sanoi, että minun tyylistäni hän tiesi, että minulle kannattaa tulla juttelemaan. N siinä kyllä oli oikeassa. En silti ihan usko, että hän ei olisi jonkin sortin nymfo tai vähintään erittäin poikkeukselliset seksihalut omaava narttu.

Ehdottelin, että Karita voisi stripata minulle mutta hän sanoi, ettei sellainen kiihota häntä, vaan mieluummin kiihottaisi minua tanssilattialla. Sitten hän sanoi, että hänellä on kotona "valtaistuin", johon hän istuttaisi minut ja ottaisi minulta suihin.

Karita poltti tupakkansa ja jauhoimme roskaa siinä. Emme olleet tunteneet puoltakaan tuntia, kun hän ehdotti jo poistumista.

- No mennäänkö?

Menimme autooni ja ajoimme lähistölle Karitan kotiin. Koti oli täysin normaali sisustukseltaan. Ainoastaan tuo "valtaistuin" oli hieman erikoinen sisustus pienen tytön äidille.

Karita kertoili humalaisen juttuja aikaisemmista suhteistaan ja seksikokemuksistaan. Hän piti myös peleistä ja oli todella nuorekas. Ehdotin että voisin käydä suihkussa ja se oli hänen mielestään hyvä idea. Siisti tyttö.

Peseydyin ja Karitan antama pyyhe vyötärölläni painuimme hänen parvekkeelleen tupakalle. Että oli kylmä, mutten onneksi ole vilukissa. 

Ensimmäistä kertaa elämässäni sain suihinottoa parvekkeella. Olin tarkka kortsun kanssa vaikka Karita olisi ottanut suihin ilman sitä. Vuorotellen hän imi kulliani ja tupakkia. Voihkin kiihkosta enkä välittänyt naapureiden yöunista.

Karitan lennokkaat jutut jatkuivat koko illan.  Aloimme nussimaan saatuamme mieleiseni radiokanavan soimaan.  Karita tuli päälleni, mistä pidän todella paljon. Tämä nainen, jota ei olisi uskonut minua paljoakaan vanhemmaksi ulkonäön puolesta, oli todella kiimainen ja hän sai myös orgasmeja - jotain mikä on ollut lähes ennenkuulumatonta minun seksielämässäni lukuunottamatta paria kolmea vaimoni saamaa orkkua.

Yö alkoi muistuttaa pornoleffaa. En edes jaksa luetella mitä kaikkea teimme. Karita muun muassa tyydytti itseään sormillaan ja ejakuloi pienen pirskottelun sänkyynsä ja syytti leikkisästi minua sänkynsä kastelemisesta.

- Kato nyt  - mitä me tälle järvelle tehdään?

Pian koitti hetki, jota hän oli lupaillut. Hän pyysi minut kakkoseensa.  Panin Karitaa antaumuksella perseeseen. Oli varmaan jo toinen kortsu menossa, sillä pelkäsin puhkeamista. Karita kiljui ja vikisi ja voihki matalalla äänellä.

- Oi joop panemmua perseeseeee....

Sanomattakin on selvää, että laukesin aika pian, mutta olinhan jo kestänyt suihinottoa, syväkurkutusta ja pillupanoa ainakin puolisen tuntia. En meinaa edes itse uskoa juttujani näin jälkikäteen. Ellen olisi vaimoni kanssa tottunut pitkiin seksisessioihin ja useisiin perättäisiin ottoihin, olisin kuitannut tapahtumat skitsofrenisena mielenhäiriönä ja hankkinut apua  heti ensi viikolla.

Eipä ilta siihen jäänyt. Karita kauhoi melani suuhunsa ja kiihotti minut uuteen loistoon. Panin pimppiin, sitten suikkaria, sitten perseeseen. 

 Sama toistui ja vielä kolmannen kerran. Olin jo uupunut, moraalisen krapulan kourissa ja vihjailin lähtemäni suksimaan hiiteen.

Karita hienovaraisesti antoi ymmärtää, että minun pitäisi käsitellä vielä häntä. Neljännellä kerralla otin jo itse ohjat ja työnsin hänen takapuoleensa juuri silloin kun minua itseäni huvitti. Karita ei vastustellut vaan vaikeroi kiimassa. Itseasiassa ei olisi huvittanutkaan, ellei tuo persläpi olisi ollut niin käytettävissä. 
 

- Nyt tuntuu, että mua on pannut mies.

Kehu ei olisi voinut olla parempi Karitan suusta. Ainakin tyttö sai, mitä halusi. Tämä hullu akka, jolla oli jotain ihmeen astraaliseksikokemuksiakin, oli siis antanut panna peräreikään neljästi ja ejakuloinut sänkyynsä ja saanut monta orkkua.  Ehei, tämä ei ollut minun ansiotani, vaan Luojan lahja - naisen vapautuneen seksuaalisuuden ansiota!!!

Aamu tuli ja autot alkoivat pöristellä parkkipaikalta lähtiessäni Karitan luota tyydytettynä. Tuntui, että sain, mitä ansaitsin vaikka aina ennen on tuntunut, etten minä mitään ansaitse. Tästä olin kuitenkin haaveillut teinistä asti ja koittanut aina olla HYVÄ JA KILTTI MIES kaikille maailman naisille joten vittu jo oli aikakin. Huhhuh!!! Silti oloni on todella paska ja tyhjä... tätäkö se pettäminen on parhaimmillaankin.

Nyt tuntuu, etten enää halua seikkailla. Mutta luulempa, että tarina saa vielä jatkoa... Vaihdoimme nimittäin numerot. Valtaistuin jäi vielä kokeilematta!